HET PROCES

IEDER L’OR ESPRESSO VERHAAL BEGINT MET EEN KOFFIEBOON

OORSPRONG & BRANDING

BEGIN MET EEN KOFFIEBOON VAN HOGE KWALITEIT

Onthul het verhaal van L’OR EspressO, dat begint met Arabica bonen van hoogste kwaliteit. Robusta bonen, bekend om hun pittige smaak, worden gebruikt in een select aantal varianten. Alle meesterlijke melanges zijn een samenstelling van koffiebonen van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geteeld in de vruchtbaarste gebieden ter wereld.

PERFECTIONEER HET BRANDEN & MALEN

De speciale manier van branden van L’OR EspressO stelt de bonen bloot aan een reeks intense temperaturen die diepe kleuren, unieke smaken, en het karakter van iedere variant ontwikkelen. Ervaar de schoonheid van het amberkleurige crèmelaagje; een keurmerk van koffiebonen die perfect zijn gebrand en gemalen, voor het beste resultaat. Een verhaal dat telkens opnieuw verteld kan worden.

LAAT HET WARE KARAKTER VAN ESPRESSO KOFFIE VRIJ

L’OR EspressO verpakt iedere espresso melange in een transparante capsule, zodat je de hoogwaardige kwaliteit van de koffie meteen kunt zien. Het ongeëvenaarde aroma is gewaarborgd in een speciale verpakking totdat jij het vrijlaat. Ervaar de levendige intensiteit van meer dan 250 jaar Douwe Egberts vakmanschap.

ESPRESSO, LUNGO

ESPRESSO

Espresso koffie is een klein kopje onder hoge druk bereide koffie met een goudkleurig crèmelaagje. Espresso koffie is zeer aromatisch en wordt geleverd in verschillende melanges met duidelijk verschillende kenmerken en intensiteit. L’OR EspressO bewaart de essentie van iedere espresso melange in speciaal verpakte capsules die het aroma onthullen wanneer jij het vrijlaat.

LUNGO

Lungo, het Italiaanse woord voor “lang”, is een speciale maling die wordt toegepast om een perfecte espresso koffie te maken die meer dan twee keer de hoeveelheid water gebruikt. L’OR EspressO Lungo wordt bereid op dezelfde manier als een espresso koffie, en heeft de voorkeur van liefhebbers van een groter kopje koffie die langer van hun espresso koffie willen genieten.

DUURZAAM INZICHT

L'OR EspressO is UTZ CERTIFIED, een garantie dat jouw koffie is verbouwd en geoogst op een duurzame, verantwoorde manier. De koffiebonen worden getraceerd van kweker tot brander, om volledig en transparant inzicht te geven in de oorsprong van de koffie. Efficiënte landbouwkundige praktijken en professionele procedures in het boerenbedrijf worden gecombineerd met een sterk sociaal element, dat gewijd is aan training en het bevorderen van het welzijn van de gehele gemeenschap van koffieboeren.

VIND DE PERFECTE ESPRESSO KOFFIE

Klik op bovenstaande iconen om je perfecte espresso koffie te vinden.

0 BEGIN OPNIEUW