Ultimates varianten

ULTIMATES

GLOEDNIEUW EN OERSTERK

ESPRESSO ULTIMATES

Voor de liefhebber van extremen heeft L'OR ESPRESSO ULTIMATES ontwikkeld: rijke, pure, zwarte espresso koffies die zijn geïnspireerd op de kracht van de natuur. Ervaar deze fascinerende espressoblends, geselecteerd vanwege hun natuurlijke intensiteit. De combinatie van diepgebrande bonen en een extreem fijne maling is het ultieme geheim achter de volle amberkleurige crèmelaag, die een uitzonderlijke finesse geeft aan deze temperamentvolle espressoblends.

ANDERE VARIANTEN

LUNGO

5 MELANGES

De L'OR ESPRESSO lungovarianten zijn ontwikkeld om maximale smaak en intensiteit te garanderen - de hoogste kwaliteit om te genieten van een grotere koffie. De koffie en de capsule werken perfect samen om iedere kop een rijke smaak en aroma te geven.

ESPRESSO

5 MELANGES

Het karakter van L’OR ESPRESSO kent vele gezichten. Zes espresso's, elk met hun eigen signatuur, nodigen je uit om hun unieke persoonlijkheid te ontdekken. Meer dan 260 jaar Douwe Egberts vakmanschap wordt meesterlijk omvat in iedere capsule van 40 ml, en speciaal verpakt om het ongeëvenaarde aroma te bewaren totdat jij het vrijlaat. 

VIND DE PERFECTE ESPRESSO KOFFIE

0