VEELGESTELDE VRAGEN

1. Wat is de juiste zettijd?

Met L’OR ESPRESSO capsules kunnen onze klanten in ongeveer 20-30 seconden genieten van een topkwaliteit espresso koffie (40 ml) en in ongeveer 40-60 seconden van een lungo koffie (110 ml). Bij elke capsule is de zettijd afhankelijk van het apparaat, de koffievariant en de soort espresso. De meeste machines kunnen ingesteld worden naar persoonlijke voorkeur, waardoor je kunt experimenteren om te zien welke bereiding je het liefst hebt.

2. Kunnen L’OR ESPRESSO capsules gebruikt worden in mijn koffiemachine?

L’Or ESPRESSO capsules kunnen gebruikt worden in alle Nespresso®* koffiemachines. De machine werkt op dezelfde manier met L’OR ESPRESSO capsules om een heerlijke espresso koffie van de hoogste kwaliteit te geven.

*Merk van een derde partij die niet verbonden is met Douwe Egberts Nederland.
*Handelsmerk van een derde partij die niet verbonden is met Douwe Egberts.

3. Kun je met een espresso capsule een lungo koffie zetten?

Om de beste kwaliteit uit L’OR ESPRESSO capsules te halen, kun je het beste capsules uit de espresso range gebruiken voor de bereiding van kleinere kopjes koffie (40ml). Deze espresso capsules zijn minder geschikt voor de grotere lungo bereiding
(grotere kopjes van 110 ml).

4. Waar kan ik L’OR ESPRESSO kopen?

L’OR ESPRESSO wordt verkocht in je plaatselijke supermarkt, 13 Douwe Egberts winkels in het hele land, en in onze webshop. 

Contact Us